Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

редакція від 16.12.2021

Обробка та захист персональних даних користувачів нашого веб-сайту має велике значення для нас, і ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення захисту та обробки таких персональних даних у відповідності із законом. Ця Політика конфіденційності пояснює, як ми обробляємо ваші персональні дані, що ґрунтується на Законі України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI  та Регламенті Європейського парламенту і ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб у зв’язку з опрацюванням персональних даних і про вільний рух таких даних, та про скасування Директиви 95/46/ЄС (Загальний регламент про захист даних).

Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень цієї Політики, ви надаєте нам повний та безумовний дозвіл на використання файлів-cookie при кожному вашому наступному візиті, допоки ви не відкличете таку згоду.

Шляхом проставлення відмітки про надання дозволу на обробку своїх персональних даних ви надаєте нам добровільну, повну та безумовну згоду на обробку своїх персональних даних, у порядку, строки та спосіб, що визначені цією Політикою Конфіденційності.

Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, шляхом надіслання про це повідомлення на нашу електронну адресу: info@winway.ua

1. СКЛАД ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
1.1. Ми обробляємо наступні типи (види) персональних даних:

Інформацію про ваш комп’ютер, включаючи вашу IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера та операційну систему;

Інформацію про ваші відвідування та використання цього веб-сайту, включаючи реферальні джерела, тривалість візитів, переглянуті сторінки та шляхи навігації по сайту;

Інформацію про адресу вашої електронної пошти, яку ви використали для реєстрації на нашому веб-сайті;

Інформацію, яку ви ввели під час заповнення форми зворотного зв’язку на нашому веб-сайті – наприклад, ваше ім’я, прізвище, по-батькові,  номер телефону, адресу електронної пошти;

Інформацію, яку ви вказали під час оформлення підписок на наші поштові повідомлення та/або розсилки (ваше ім’я, прізвище, по батькові, найменування компанії та адреса електронної пошти);

Інформацію, яку ви ввели під час використання сервісів нашого веб-сайту;

Інформацію, яка генерується при використанні нашого веб-сайту, включаючи інформацію про час, частоту та умови його використання;

Інформацію, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви надсилали нам електронною поштою або через наш веб-сайт (форма зворотного зв’язку), включаючи зміст повідомлення та мета дані;

Будь-яку іншу персональну інформацію, яку ви надіслали або повідомилинам, в тому числі, але не виключно, поштову адресу, найменування компанії, в якій ви працюєте, найменування вашої посади.

 

1.2. Перед тим, як розкрити для нас персональну інформацію (персональні дані)третьої особи, ви маєте отримати згоду цієї особи як на розкриття, так і на обробку цієї інформації у відповідності до цієї Політики Конфіденційності.

 

1.3. Файли cookie. Наш веб-сайт використовує файли-cookies. Cookie — це файл, що містить ідентифікатор (стрічку, яка складається з літер та цифр), і який надсилається веб-сервером до веб-браузеру, та зберігається браузером. В подальшому, ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер запитує веб-сторінку з серверу. Файли-cookies можуть бути або «постійними» або «сеансові»: постійні будуть зберігатися браузером та будуть придатними до завершення терміну дії, якщо тільки не будуть видалені користувачем завчасно; «сеансові» навпаки – будуть видалятися після завершення сеансу роботи з сайтом або після закриття браузеру. Файли-cookies зазвичай не містять жодної інформації, яка ідентифікує особу користувача. Проте, ваша персональна інформація, яку ми маємо, може бути пов’язана з інформацією, що зберігається та отримана від файлів-cookies. На нашому веб-сайті ми використовуємо як постійні, так і сеансові файли-cookies.

 

1.3.1. Назви файлів-cookies, які ми використовуємо на нашому веб-сайті, та цілі, задля яких вони використовуються, зазначені нижче:
На нашому веб-сайті ми використовуємо Google Analytics та Adwords для розпізнавання комп’ютера, коли ви відвідуєте веб-сайт з метою  відстеження навігації по веб-сайту, вдосконалення зручності користування сайтом (наприклад, згадувати ваші вподобання щодо мови, коли ви знову повертаєтесь на веб-сайт) , аналізу використання веб-сайту, адміністрування сайту,  попередження шахрайства та вдосконалення безпеки сайту, персоналізації сайту для кожного користувача, цільової реклами, яка може бути цікава окремим користувачам;
1.4. Ви можете налаштувати браузер на відмову від всіх файлів сookie або вказати, коли файли сookie мають надсилатися на ваш комп’ютер. Однак це може заважати нашим сайтам або сервісам працювати належним чином. Ви також можете налаштувати браузер на видалення файлів сookie кожного разу, коли ви закриваєте браузер. Якщо ви заблокуєте або видалите всі файли-cookie, ви не зможете користуватися деякими функціями нашого веб-сайту.

 

2. МЕТА ТА ПІДСТАВИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
2.1. Ми здійснюємо обробку ваших персональних даних на наступних підставах:
2.1.1. надання вами добровільної, повної та безумовної згоди на обробку своїх персональних даних, відповідно до положень цієї Політики Конфіденційності; 
2.1.2. у випадку укладення та виконання правочину з нашою компанією, стороною якого ви є або який укладено на вашу користь чи для здійснення заходів, що передують укладенню правочину на вашу вимогу; 
2.1.3. для захисту ваших життєво важливих інтересів;
2.1.4. при необхідності виконання нашого обов’язку, як володільця (процесора)персональних даних, який передбачений законом;
2.1.5. при необхідності захисту наших законних інтересів або третьої особи, якій передаються персональні дані, крім випадків, коли потреби захисту ваших основоположних прав і свобод у зв’язку з обробкою ваших даних переважають такі інтереси.
2.2. Персональна інформація та персональні дані, які ви передані нам через наш веб-сайт, буде використовуватися задля цілей, зазначених в цій Політиці конфіденційності. Ми можемо використовувати вашу персональну інформацію(персональні дані) в наступних цілях:
адміністрування нашого веб-сайту та бізнесу (зокрема, але не виключно:контролю якості, навчання персоналу та аналітикa, системного адміністрування та керування технологіями, серед іншого для оптимізації наших вебсайтів, ведення облікової документації та здійснення аудиту взаємодії із користувачами нашого веб-сайту та споживачами нашої продукції, включно з веденням журналів та записів, які є частиною інформації про транзакції);
обслуговування та перевірки систем безпеки;
персоналізація нашого веб-сайту для вас;
надання вам можливості користуватися сервісами, доступними на нашому веб-сайті;
виконання умов договорів, укладених з вами, проведення переддоговірних узгоджень та перемовин;
надсилання вам повідомлень, рахунків та нагадувань про сплату, та отримання платежів від вас; надсилання вам за вашим запитом продуктів або їх зразків;
надсилання вам немаркетингових комерційних повідомлень;
надсилання вам електронною поштою повідомлень, які ви спеціально запросили;
надсилання вам електронної розсилки, якщо ви її замовили (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати електронні розсилки від нас написавши листа на info@winway.ua);
надсилання вам маркетингових повідомлень стосовно нашої ділової активності або ділової активності старанно відібраних сторонніх компаній, яка, на нашу думку, може вас зацікавити, шляхом публікацій або, якщо ви конкретно надали на це згоду – шляхом надсилання електронної пошти або за рахунок використання подібних технологій (ви в будь-який момент можете повідомити нас, що більше не бажаєте отримувати маркетингові повідомлення, написавши листа на info@winway.ua);
надання стороннім компаніям статистичної інформації про наших користувачів (проте, ці сторонні компанії не матимуть змоги ідентифікувати жодного окремого користувача з цих даних);
обробка запитів та скарг, зроблених вами або на вас, і які стосуються нашого веб-сайту;
з метою забезпечення безпеки нашого сайту та попередження шахрайства;
з метою перевірки відповідності умовам та правилам, які регламентують використання нашого веб-сайту (включаючи моніторинг приватних повідомлень, надісланих через сервіс приватних повідомлень нашого веб-сайту); та
в інших законних цілях.

 

3. ПОРЯДОК ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
3.1. Ми збираємо ваші персональні дані наступними способами:
Шляхом надання вами даних через заповнення відповідних форм на нашому веб-сайті (наприклад, форми зворотного зв’язку) або надання вами даних  у будь-який інший спосіб (наприклад, шляхом надсилання на нашу електронну пошту). До таких даних, зокрема, можуть належати ваше прізвище, ім’я, по-батькові, адреса електронної пошти, номер телефону, а також будь-яка інша інформація, яку ви заповнили у відповідному полі форми зворотного зв’язку;
Шляхом використання відповідних технологій. Ми можемо використовувати технології, які автоматично збирають інформацію, коли ви відвідуєте наш веб-сайт, переглядаєте наші рекламні оголошення або користуєтеся нашими продуктами чи послугами. Наприклад, ми використовуємо файли cookie (невеличкі файли, що зберігаються на вашому комп’ютері), щоб знати, який браузер та яку операційну систему ви використовуєте, вашу IP-адресу, веб-сторінки, які ви відвідуєте, посилання, за якими ви переходите;
Від партнерів або третіх осіб, з якими ви взаємодієте. Ми можемо отримувати інформацію, якою з нами діляться або продають нам інші компанії. Наприклад, ви могли давати згоду на те, щоб інша компанія ділилася вашою персональною інформацією з нами, під час підписки на телекомунікаційні послуги або програму бонусних балів продавця. Ми також можемо збирати інформацію із загальнодоступних джерел, як-от інтернет-публікації, записи в блозі, відеозаписи або сторінки в соціальних мережах. Ми також можемо отримувати інформацію від інших компаній, наприклад, від реселерів даних споживачів, які займаються збиранням або агрегуванням даних, які вони отримують із загальнодоступних баз даних (відповідно до місцевих законодавчих вимог) або за вашою згодою на використання ваших даних такими компаніями, а згодом — нами.
3.2. Строк обробки. Персональні дані, які ми обробляємо з певною метою або в певних цілях не зберігається нами довше, ніж потрібно для досягнення цієї мети або цих цілей, що встановлені у п. 2.2. цієї Політики. Ваші персональні дані будуть зберігатися доки наявна мета їх обробки та доки ви не надішлете запит на видалення персональних даних або скасуєте вашу згоду на їх обробку. Якщо ви не надішлете такий запит, персональні дані будуть видалені у такий строк: через 48 місяців неактивності за всіма каналами зв’язку. Ми визначаємо неактивність за декількома внутрішніми критеріями. Незважаючи на інші положення цього пункту, ми будемо зберігати документи (включаючи електронні документи), які містятьвашу персональну інформацію:
в тих випадках, в яких цього від нас вимагає закон;
якщо ми вважатимемо, що ці документи можуть мати відношення до будь-якого поточного або майбутнього судового, третейського або адміністративного спору;
з метою встановлення, реалізації або захисту наших законних прав та інтересів(включаючи надання інформації іншим сторонам задля запобігання шахрайству або зниження кредитних ризиків).
3.3. Зміна, видалення або знищення персональних даних. Ми вносимо зміни до ваших персональних даних на підставі  вашої письмової вмотивованої вимоги, яка надіслана на info@winway.ua. Ми вносимо зміни до ваших персональних даних також за зверненням інших суб’єктів відносин у сфері захисту персональних даних, якщо на це є ваша згода чи відповідна зміна здійснюється згідно з приписом Уповноваженого Верховної ради з прав людини чи за рішенням суду, що набрало законної сили. Видалення/знищення ваших персональних даних здійснюється у таких випадках:

– закінчення строку зберігання даних, визначеного відповідно до п. 3.2. цієї Політики;

– видання відповідного припису Уповноваженого або визначених ним посадових осіб секретаріату Уповноваженого;

– набрання законної сили рішенням суду щодо видалення або знищення персональних даних;

– за вашою письмовою заявою, яка надіслана на info@winway.ua ви маєте право відкликати згоду на обробку персональних даних без зазначення мотивів, у разі якщо єдиною підставою для обробки є ваша згода.

 

4. ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
4.1. Ми не займаємося поширенням ваших персональних даних та продаємо їх; ми робимо це лише в окремих ситуаціях, коли ваша конфіденційність надійно захищена.
4.2. Ви надаєте нам право розкрити вашу персональну інформацію (персональні дані) для будь-якого з наших працівників, керівників, страхувальників, професійних радників ( в тому числі адвокатів, нотаріусів тощо), компаній у галузі інформаційних технологій та безпеки, а також інших компаній, які надають нам послуги, агентів, постачальників, підрядників або субпідрядників, в об’ємі та цілях, визначених в цій Політиці. Ми надаємо таким компаніям лише ту персональну інформацію, яка необхідна їм для виконання поставлених нами завдань. Ми вимагаємо від них, щоб вони захищали вашу інформацію таким самим чином, як це робимо ми, і не передавали та не використовували її для будь-яких інших цілей.
4.3. Ви надаєте нам право розкрити вашу персональну інформацію (персональні дані) для будь-якого члена нашої групи компаній (сюди входять наші партнери, дочірні компанії, наша кінцева холдингова компанія та всі її дочірні компанії) в об’ємі та цілях визначених в цій Політиці (Зокрема, але не виключно: ТОВ «ВІН-ВЕЙКОМПАНІ»).
4.4. Інформація (дані), яку ми збираємо, може зберігатися, оброблятися та передаватися між будь-якими країнами, в яких ми здійснюємо свою діяльність, або а яких знаходяться наші працівники, керівники, страхувальники, професійнірадники (в тому числі адвокати, нотаріуси тощо), агенти, постачальники, підрядники або субпідрядники,  з метою надання нам можливості використовувати цю інформацію у відповідності з цією Політикою. Інформація, яку ми збираємо, може бути передана в наступні країни, де немає законів із захисту даних, аналогічних тим, що діють на території Європейської Економічної Зони: США, Росія, Японія, Китай та Індія.
4.5. Погоджуючись з цією Політикою Конфіденційності, ви надаєте згоду на передачу ваших персональних даних, відповідно до положень цього розділу, а також погоджуєтеся, що ми не будемо повідомляти вас про кожен факт передачі ваших персональних даних третім особам, якщо тільки ви не подали до нас про це письмовий запит.
5. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
5.1. Ми з повагою ставимося до вашої персональної інформації та вживаємо всіх необхідних заходів для її захисту від втрати, неправильного використання чи внесення змін. У відповідних випадках це можуть бути технічні заходи: брандмауери, системи виявлення та попередження вторгнення, унікальні та складні паролі й шифрування. Ми також вживаємо організаційних і фізичних заходів, як-от підготовка персоналу з питань обробки даних, визначення інцидентів щодо даних та ризиків, обмеження доступу персоналу до вашої персональної інформації й забезпечення фізичної безпеки, серед іншого належний захист документів у той час, коли вони не використовуються.
5.2. Ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет не є цілком захищеною, і ми не можемо гарантувати цілковитий захист даних, надісланих через всесвітню мережу Інтернет. Ви несете повну відповідальність за збереження свого пароля для доступу на наш веб-сайт в таємниці.

 

6. ВАШІ ПРАВА ЩОДО ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
6.1. Ви маєте право: 
знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження нашої компанії або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;
на доступ до своїх персональних даних;
отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються вашіперсональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до УповноваженогоВРУ з прав людини або до суду; застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
відкликати згоду на обробку персональних даних в будь-який момент без наслідків для законності опрацювання, що було засновано на згоді до її відкликання;
знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки, в розумінні ст. 22 Загального регламенту про захист даних
«бути забутим» – право на стирання своїх персональних даних;
на запит до нашої компанії щодо доступу до ваших персональних даних і їх виправлення, стирання, обмеження опрацювання або на заперечення проти опрацювання, а також право на мобільність даних;
на виправлення ваших неправильних або неточних персональних даних; на обмеження обробки персональних даних у випадках, передбачених ст. 18 Загального регламенту про захист даних;
заперечувати проти обробки персональних даних в цілях прямого маркетингу у тому числі, профайлінгу.
інші права, що передбаченні застосовним законодавством.

 

7. ЗМІНИ ТА ДОПОВНЕННЯ
7.1. Ми залишаємо за собою право періодично вносити зміни та доповнення в цюПолітику конфіденційності та публікувати їх нову редакцію на нашому сайті. Ви повинні періодично перевіряти цю веб-сторінку, щоб пересвідчитись, що володієте актуальною інформацією про обробку ваших персональних даних. Ми також можемо проінформувати вас про внесення змін до цієї Політики шляхом надсилання електронної пошти або через систему передачі приватних повідомлень нашого сайту.

Якщо маєте запитання або стурбованість, пов’язані з конфіденційністю ваших даних та нашими правилами захисту даних, зв‘яжіться з нами. Якщо ваш запит адресований нашому фахівцеві із захисту даних, наприклад, ви маєте підозри щодо порушень, пов’язаних з даними, просимо вказати це у своєму повідомленні.

Контролер персональних даних: ТОВ «ВІН-ГРУП КОМПАНІ», код ЄДРПОУ:41012274 адреса: 04074, місто Київ, вул. Автозаводська, будинок 2, корпус 66;info@winway.ua ; +38 ‎066 379 33 31

Зв’яжіться з нами

Дякуємо

Ваше повідомлення надіслано. Наш менеджер зв’яжеться з вами в найближчий час.