Солодке
Гарбузові тарталетки з горіховим соусом
Інгредієнти
вода | 1 ½ л |
капуста цвітна | 700 г |
морква | 1 шт. |
кокосове молоко | ½ стакана |
кеш’ю | 100 г |
куркума | 1 ч. л. |
кріп свіжий |
Час приготування
50 хв.
Порції
на 4 персони
Інструкція
- Моркву і капусту відварюємо до готовності.
- Додаємо горіхи (попередньо їх краще замочити приблизно на 1 годину), молоко, сіль, спеції, кріп і пюріруем все блендером.
- Подаємо з гілочкою кропу і дрібкою паприки.
- Моркву і капусту відварюємо до готовності.
- Додаємо горіхи (попередньо їх краще замочити приблизно на 1 годину), молоко, сіль, спеції, кріп і пюріруем все блендером.
- Подаємо з гілочкою кропу і дрібкою паприки.
- Моркву і капусту відварюємо до готовності.
- Додаємо горіхи (попередньо їх краще замочити приблизно на 1 годину), молоко, сіль, спеції, кріп і пюріруем все блендером.
- Подаємо з гілочкою кропу і дрібкою паприки.
- Моркву і капусту відварюємо до готовності.
- Додаємо горіхи (попередньо їх краще замочити приблизно на 1 годину), молоко, сіль, спеції, кріп і пюріруем все блендером.
- Подаємо з гілочкою кропу і дрібкою паприки.