Солоне

Суп-пюре з цвітної капусти та кеш’ю

Інгредієнти
вода 1 ½ л
капуста цвітна 700 г
морква 1 шт.
кокосове молоко ½ стакана
кеш’ю 100 г
куркума 1 ч. л.
кріп свіжий 
Час приготування

50 хв.

Порції

на 4 персони

Інструкція

  1. Моркву і капусту відварюємо до готовності.
  2. Додаємо горіхи (попередньо їх краще замочити приблизно на 1 годину), молоко, сіль, спеції, кріп і пюріруем все блендером.
  3. Подаємо з гілочкою кропу і дрібкою паприки.
  4. Моркву і капусту відварюємо до готовності.
  5. Додаємо горіхи (попередньо їх краще замочити приблизно на 1 годину), молоко, сіль, спеції, кріп і пюріруем все блендером.
  6. Подаємо з гілочкою кропу і дрібкою паприки.
  7. Моркву і капусту відварюємо до готовності.
  8. Додаємо горіхи (попередньо їх краще замочити приблизно на 1 годину), молоко, сіль, спеції, кріп і пюріруем все блендером.
  9. Подаємо з гілочкою кропу і дрібкою паприки.
  10. Моркву і капусту відварюємо до готовності.
  11. Додаємо горіхи (попередньо їх краще замочити приблизно на 1 годину), молоко, сіль, спеції, кріп і пюріруем все блендером.
  12. Подаємо з гілочкою кропу і дрібкою паприки.

Ми в Instagram

Зв’яжіться з нами

    Дякуємо

    Ваше повідомлення надіслано. Наш менеджер зв’яжеться з вами в найближчий час.